Στιγμιότυπα εκδηλώσεων

Eυρωπαϊκά προγράμματα

Έγγραφα στη "Διαύγεια"

Επιλογές

Αναζήτηση

Σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο ΦΕΚ 3344/10-8-2020, η ανάληψη υπηρεσίας και η υποβολή των δικαιολογητικών πρόσληψης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνει με φυσική παρουσία στην σχολική μονάδα τοποθέτησής τους και όχι στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν την Τρίτη 20/10/2020 στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης. Συνεπώς οφείλετε να παρουσιαστείτε στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής σας την Τετάρτη 21/10/2020 ή την Πέμπτη 22/10/2020 με όλα τα δικαιολογητικά της πρόσληψης προσυμπληρωμένα. Εάν τοποθετηθείτε σε περισσότερες από μια σχολικές μονάδες, η υποβολή των δικαιολογητικών για τη δημιουργία του ατομικού φακέλου θα γίνει στη σχολική μονάδα τοποθέτησης. Τα δικαιολογητικά πρόσληψης διατίθενται παρακάτω σε συνδέσμους. Θα σας αποσταλούν και στο προσωπικό σας email για διευκόλυνσή σας. Σας συμβουλεύουμε να τα εκτυπώσετε και να τα συμπληρώσετε σχολαστικά (απαγορεύονται μουτζούρες και διορθωτικό) πριν παρουσιαστείτε στη σχολική μονάδα τοποθέτησής σας, ώστε να αποφευχθούν λάθη, παραλείψεις και καθυστερήσεις την ημέρα πρόσληψής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάμεσα στα υποχρεωτικά δικαιολογητικά πρόσληψης υπάρχει και ένα έντυπο, το ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, για το οποίο απαιτεί από εσάς προσεκτική συμπλήρωση και ηλεκτρονική αποστολή στο email του ΕΣΠΑ (espa@dipe-v-thess.thess.sch.gr) το πρωί της ημέρας που θα παρουσιαστείτε στη σχολική μονάδα τοποθέτησής σας και αυστηρά έως 10:00 π.μ. Ως εκ τούτου, η ημερομηνία αναφοράς ανάληψης στη σχολική μονάδα και η ημερομηνία του Απογραφικού Δελτίου θα πρέπει να ταυτίζονται. Επίσης, αν υπάρχουν σπουδάζοντα τέκνα, θα πρέπει να επισυναφθούν οι σχετικές βεβαιώσεις σπουδών στο Απογραφικό Δελτίο. Επιπλέον, σε αυτό το δελτίο υπάρχει ένα πεδίο: «Λαμβάνω μέχρι σήμερα επίδομα ανεργίας», στο οποίο, εφόσον η απάντηση είναι θετική, να αναγράφεται το κατάστημα του ΟΑΕΔ απ’ όπου επιδοτείστε. Το Απογραφικό Δελτίο αποτελεί προϋπόθεση πρόσληψης και μισθοδοσίας σας. Με βάση αυτό το έγγραφο θα πραγματοποιηθεί η καταχώρησή σας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ του ΟΑΕΔ, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ η σύμβασή σας. Παρακαλούμε για την αποστολή του δελτίου συμπληρωμένο, ευανάγνωστο, σκαναρισμένο και σε μορφή .pdf εντός της προθεσμίας (10:00 π.μ.) που ορίζεται παραπάνω.

Η υποβολή όλων των δικαιολογητικών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την πρώτη μισθοδοσία, διαφορετικά η Διεύθυνση υποχρεούται να καθυστερήσει την μισθοδοσία όσων έχουν εκκρεμότητες έως την ολοκλήρωση του ατομικού τους φακέλου.

- Για τη λίστα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης, πατήστε εδώ…

- Για τα έντυπα που πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρωθούν, πατήστε εδώ…

- Για τα προαιρετικά έντυπα (αιτήσεις), πατήστε εδώ…

Περισσότερα εδώ....
Περισσότερα εδώ....

Επικοινωνία

Koλοκοτρώνη 22
  56430 Σταυρούπολη
  Θεσσαλονίκης

Για τα τηλέφωνα των

τμημάτων πατήστε εδώ...

2310-643046
mail@dipe-v-thess.thess.sch.gr

Για τον χάρτη πρόσβασης

πατήστε εδώ...

Πρόγνωση καιρού

Eπισκέψεις

Σήμερα 10

Χθές 271

Αυτή την εβδομάδα 925

Αυτό το μήνα 9392

Συνολικά 1219189