Επιλογές

Σας γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν στην Δ/νση Π.Ε. Δυτ. Θεσ/νίκης μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις τοποθέτησης σε κενές οργανικές θέσεις ή σε θέσεις που επιθυμούν, από την Πέμπτη 24-07-2014 μέχρι και την Τετάρτη 30-07-2014 στο ΠΥΣΠΕ. Δυτ. Θεσ/νίκης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη).

Στο ΠΥΣΠΕ και μέσα στην ίδια προθεσμία θα υποβληθούν και οι αντίστοιχες δηλώσεις τοποθέτησης, από τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση (βελτίωση θέσης) εντός της ίδιας περιοχής, αυτών που βρίσκονται στη Διάθεση και αυτών που ήρθαν με μετάταξη από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΠΕ70 & ΠΕ60).

Στις δηλώσεις μπορούν να αναγραφούν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) Σχολικές Μονάδες.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από την κατάρτιση πίνακα ανακοίνωσης μορίων εκπαιδευτικών, τις κενές οργανικές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσ/νίκης και τα αντίστοιχα έντυπα δήλωσης τοποθέτησης - μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ-οριστικής τοποθέτησης.

Οι δηλώσεις τοποθέτησης μπορούν να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στη Δ/νση, είτε με FAX στο 2310 643046, είτε στο mail του ΠΥΣΠΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός των παραπάνω προθεσμιών.