ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:

Επιλογές

Ευρωπαϊκά προγράμματα

Σχολικές εφημερίδες-Blogs

Επιλέξτε και πατήστε αναζήτηση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 
Π.Υ.Σ.Π.Ε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που έχουν υποβάλει αίτηση απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Κολοκοτρώνη 22, 1ος όροφος, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 να τροποποιήσουν εάν επιθυμούν την αίτησή τους.

 
Ανακοίνωση του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για αμοιβαία μετάθεση εντός του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσ/νίκης, με βάσει τα κριτήρια που ορίζονται στο άρθρο 10 του Π.Δ 50/96 και όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Π.Δ 100/97 άρθρο 9 (ΦΕΚ 94 τ. Α΄), να προσέλθουν στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ από τη Δευτέρα 22-07-2013 έως και την Παρασκευή 02-08-2013 για να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Σας γνωστοποιούμε επίσης, ότι η διαδικασία των αποσπάσεων εντός του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσ/νίκης θα ξεκινήσει μετά τις 15-08-2013, οπότε και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων.  

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του ΠΥΣΠΕ εδώ...

 
Ορισμός Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 5845/08-07-2013 Απόφαση της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης που στηρίχτηκε στην υπ΄αριθ. 25/05-07-2013 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσ/νίκης, Προϊσταμένη του τμήματος Εκπ/κών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης ορίζεται η εκπαιδευτικός Μέντζιου Χριστίνα του Γεωργίου κλάδου ΠΕ70, από την ημερομηνία αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31-07-2015.

 
Προγραμματισμός συνέντευξης Υποψήφιων Εκπαιδευτικών Προϊσταμένων του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων

Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα συνέντευξης των Υποψήφιων Εκπαιδευτικών Προϊσταμένων του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης ενώπιον του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των υποψηφίων και το χρόνο που θα διατεθεί για τη συνέντευξη του κάθε υποψηφίου.

Περισσότερα...
 
Γνωστοποίηση τελικών πινάκων μορίων μετάθεσης αιτήσεων από περιοχή σε περιοχή

Σύμφωνα με την αριθμ. 7649/Δ1/18-01-2013 εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2012-13, γνωστοποιούνται οι τελικοί πίνακες με τα στοιχεία των αιτούμενων μετάθεση εκπαιδευτικών της παραπάνω κατηγορίας. 

 
Γνωστοποίηση προσωρινών πινάκων μορίων μετάθεσης σε Διαπολιτισμικά, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, ΕΕΕΚ και ΣΜΕΑΕ ΚωφώνΤυφλών.

Γνωστοποίηση προσωρινών πινάκων μορίων μετάθεσης σε Διαπολιτισμικά, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ, ΕΕΕΚ και ΣΜΕΑΕ ΚωφώνΤυφλών. Από 18-02-2013 μέχρι και 22-02-2013 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν στη Διεύθυνση, αιτήσεις διόρθωσης τυχόν λαθών ή παραλείψεων οι οποίες και θα εξεταστούν από το ΠΥΣΠΕ.

Δείτε το σχετικό έγγραφο και τους πίνακες εδώ...

 

 
Ανακοίνωση Προσωρινής Μισθολογικής Κατάταξης εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Ιδιωτικά Σχολεία της Δ/νσης Π/Ε Δυτ. Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Προσωρινής Μισθολογικής Κατάταξης εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Ιδιωτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης μας βάσει του Ν. 4024/2011. Το ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου 2013 προέβη στην προσωρινή, πλασματική μισθολογική κατάταξη των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Ιδιωτικά Σχολεία της περιοχής ευθύνης του, λαμβάνοντας υπόψη τις κείμενες διατάξεις, τα στοιχεία που τηρούνται στα Προσωπικά Μητρώα των εκπαιδευτικών καθώς και τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν στη Διεύθυνση.

Οι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις τους εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση της κατάταξης, στο ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης,

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων Δημοτικών Σχολείων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων Δημοτικών Σχολείων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 
Ανακήρυξη υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης

Ανακήρυξη υποψηφίων αιρετών εκπροσώπων για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτικής Θεσ/νίκης

 
Παράταση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για κάλυψη εναπομεινάντων τεσσάρων (4) λειτουργικών κενών Δασκάλων ΠΕ 70 του 3ου Δ. Σχ. Ευόσμου Πειραματικού έτους 2012-13»

Παράταση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για κάλυψη εναπομεινάντων τεσσάρων  (4) λειτουργικών κενών Δασκάλων ΠΕ 70 του 3ου Δ. Σχ. Ευόσμου Πειραματικού έτους 2012-13»

ΣΧΕΤ: α) Το με αριθ πρωτ 364/14-09-2012 έγγραφο 3ου Δ.Σχ. Πειραματικού Ευόσμου

β) Το με αριθ πρωτ 17543/14-09-2012 έγγραφο Περιφερειακής Δνσης Κεντρικής     Μακεδονίας

Σε συνέχεια των παραπάνω σχετικών καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ 70 που επιθυμούν να υπηρετήσουν στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου το τρέχον σχολικό έτος να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου  2012 και ώρα 15:00 π.μ στα Γραφεία της Δ/νσης, Κολοκοτρώνη 22, 1ος όροφος.

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 4