Γραφείο ΕΣΠΑ

LogoESPA

Eυρωπαϊκά προγράμματα

Έγγραφα στη "Διαύγεια"

Επιλογές

Αναζήτηση

Σας κοινοποιούμε τους πίνακες με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών (Δασκάλων-Νηπιαγωγών-Δασκάλων-Νηπιαγωγών ΕΑΕ-Ειδικοτήτων) σε κενές οργανικές θέσεις των Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης, τους πίνακες με τα εναπομείναντα οργανικά κενά, καθώς και τις καταστάσεις με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και έμειναν στη Διάθεση.

Οι εκπαιδευτικοί που έμειναν στη Διάθεση της Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσ/νίκης μπορούν εάν το επιθυμούν, να υποβάλλουν εκ νέου δηλώσεις τοποθέτησης στις εναπομείναντες κενές οργανικές θέσεις από Παρασκευή 08-08-2014 έως και Πέμπτη 14-08-2014 στο ΠΥΣΠΕ. Δυτ. Θεσ/νίκης (Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη).

  • Οι δηλώσεις τοποθέτησης μπορούν να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στη Δ/νση, είτε με FAX στο 2310 643046, είτε στο mail του ΠΥΣΠΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. εντός των παραπάνω προθεσμιών (Π.Δ. 50/96, άρθρο 15, παρ. 10 & 11).
  • Δείτε τις τοποθετήσεις, τα εναπομείναντα κενά και τα σχετικά έντυπα εδώ...
Περισσότερα εδώ....
Περισσότερα εδώ....

Επικοινωνία

Κολοκοτρώνη 22
  56430 Σταυρούπολη
  Θεσσαλονίκης

Για τα τηλέφωνα των

τμημάτων πατήστε εδώ...

mail@dipe-v-thess.thess.sch.gr

Για τον χάρτη πρόσβασης

πατήστε εδώ...

Πρόγνωση καιρού

Eπισκέψεις

Σήμερα 36

Χθές 848

Αυτή την εβδομάδα 884

Αυτό το μήνα 4536

Συνολικά 2578865