Γραφείο ΕΣΠΑ

LogoESPA

Eυρωπαϊκά προγράμματα

Έγγραφα στη "Διαύγεια"

Επιλογές

Αναζήτηση

  • Για την Εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ πατήστε εδώ...
  • Για τις Διευκρινιστικές Οδηγίες έκδοσης Υπεύθυνης Δήλωσης (Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ έτους 2020) πατήστε εδώ...
  • Για τις Οδηγίες Συμπλήρωσης Υπεύθυνης Δήλωσης (Ιστοσελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - gov.gr) πατήστε εδώ...

Κατά τη συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης στο πεδίο του εγγράφου κείμενο όπου θα πρέπει να αναγράψετε Σας υποβάλλω αίτηση παραίτησης  να αναφέρετε επίσης τον Αριθμό Μητρώου, την Ειδικότητα και την Οργανική σας θέση.  Στη συνέχεια η Υπεύθυνη Δήλωση θα πρέπει να αποσταλεί στο email της διεύθυνσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εκδώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση μέσω της Ιστοσελίδας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης - gov.gr με τoυς προσωπικούς σας κωδικούς web banking (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank ή Τράπεζα Ηπείρου) ή με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet (αφού πρώτα μπείτε μία φορά με τους κωδικούς web banking, για να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου), τότε θα συμπληρώσετε την Αίτηση Παραίτησης ή την Αίτηση Ανάκλησης της Παραίτησης, την οποία θα υπογράψετε, θα σκανάρετε  και εν συνεχεία θα αποστείλετε στο email της διεύθυνσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  • Για το Έντυπο της Αίτησης Παραίτησης πατήστε εδώ...
  • Για το Έντυπο της Ανάκλησης της Αίτησης Παραίτησης πατήστε εδώ...
Περισσότερα εδώ....
Περισσότερα εδώ....

Επικοινωνία

Κολοκοτρώνη 22
  56430 Σταυρούπολη
  Θεσσαλονίκης

Για τα τηλέφωνα των

τμημάτων πατήστε εδώ...

mail@dipe-v-thess.thess.sch.gr

Για τον χάρτη πρόσβασης

πατήστε εδώ...

Πρόγνωση καιρού

Eπισκέψεις

Σήμερα 54

Χθές 1729

Αυτή την εβδομάδα 5508

Αυτό το μήνα 54

Συνολικά 2574383